SBV Excelsior – PEC Zwolle

Switzerland Soccer Uefa Champions League DrawFootballers Zwolle näytti aivan upeita suorituskyvyn Excelsior maaperän ja syrjäyttivät hänet tuloksen jälkeen 5: 0 ilman ampuja Tšekin Tomas Necid, joka tässäkin kaksintaistelussa sovittaakseen dvouzápasový päässä. SBV on remízovým kuningas Eredivisie, mutta tällä kertaa ehdottomasti ei onnistunut ensimmäisellä puoliskolla ja neljäs TREF kerätty siiven toinen oli varmasti päättänyt. Escelsior on neljästoista pöydällä kuusitoista pistettä, Zwolle kuudentena kaksikymmentäkolme pistettä.

PEC meni johtoon heidän ensimmäinen vakava mahdollisuus pian viisitoista minuuttia pelattiin. Kun nopea yhdistelmä kentällä oikealla puolella Lukoki vapautuu ja lähettää syötön maalin eteen, missä pallo on ensimmäinen koskettanut Stefan Nijland ja sovitus takayläkulmaa ohi maalivahti Coutinho. Ei yksi kymmenen minuuttia, ja vieraat voivat nauttia kahden tavoite johtaa. Jos sen jälkeen, sarja heijastuksia rangaistusalueella onnistui lyödä lähietäisyydeltä kanssa yleiskuvan Mustafa Saymak.

Vieraat jatkoivat hyökkäystä jatkettiin ja kaksi minuuttia myöhemmin lähetti vastustajan polvet lopuksi, että hetki on saatu päätökseen tai puoli tuntia ottelussa. Kun ihana syötön keskelle, Thomas murtautui rangaistusalueen Excelsior veistämällä Jesper Drost hyvät ampui vasempaan maalitolppa antoi Coutinho onnistumismahdollisuudet. Mikään ei ole muuttunut myös vaihtamisen jälkeen puolin ja 52 minuuttia johti Zwolle jopa neljä klubeja.

Kun nopea ja tarkka yhdistelmä maa saada pallo vasemmassa reunassa alue Nijland, jotka ampuivat teknisesti ja hänen kierretty yrittää sovittaa vasemmalle maalitolppa, maalivahti Coutinho jälkeen ilmapallo venytetty turhaan. Nijland ja teki toisen kerran ottelussa. Muissa minuutilla rauhallisesti ja ilman suurempia tunteita, vieraille kokonaiskuva ohjataan virtauksen pelin ja 66 minuuttia, suljettu Maali osallistuminen tämä kohtaaminen Saymak.

Hän netted hänen toinen maalintekoon upea laukaus kahdeltakymmeneltäkahdelta metriä, jossa se Kukaan kotoa ja pelaaja ei ole pumelice sovi vasemmassa yläkulmassa, tällä kertaa jopa SBV maalivahti voinut tehdä mitään. Kolme minuuttia ennen loppua hän voisi tulla dvoubrankovým maalintekijä ja Drost, joka väisti ennen Coutinho ja sitten kävelin hänen ympärillään, mutta on selkeä kanta alttiina selittämättömästi jäänyt tavoite.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s