FC Twente – FC Groningen

Fotballspillere Twente klarte å bygge på sin vellykkede serie av nyere tid og i hjemmemiljøet bukket under for konkurranse etter utfallet av Groningen 1: andre Kunne ikke garantere dem en halvtime åpningen av første akt, når bare to mål og deretter ikke kunne finne en oppskrift for konsentrert forsvar. Twente er fortsatt på fjerdeplass med tjuefire poeng, Groningen flyttet opp til syvendeplass med tjue poeng.

Gjestene spilte ut de siste ti minuttene uten ekskludert Danny Hoesena og Twente har klart å redusere to minutter før slutt, men det er favorittsted til slutt få nok. Groningen var aktiv helt fra begynnelsen og truet hovedsakelig av rask handling på vingene, kan ledelsen få nøyaktig femten minuttene av spillet.

Etter mindretall 12:58 fikk Antonia helt umarkert Marsman, men valgte ikke den perfekte avslutning og bare treffer beina på keeper Twente. Men et par minutter senere hadde det steget til gjester. I det 19. minutt etter et vakkert Unibet bonus kod sentrum Antonii meteren viste Michael de Leeuw rybičku en voldsom header klarert ballen til første stolpe. I sesongen så allerede netted hans syvende mål og denne tilnærmingen er den beste i hans team.

Ikke en ti minutter Groningen økte ledelsen takket være Tjarrona Cheryho, som scoret for fjerde gang i år. Han avfyrte et frispark fra en god tretti meter, og hans forsøk på å hoppe rett før Marsman. Hjem vakt kunne ikke holde ballen på hanske og han mislyktes totalt bak ryggen din, dette øyeblikket definitivt ikke bak rammen. I de neste minuttene, gjester famously forsvarte en svak Vendepunktet kom etter utelukkelse Hoesena.

De 81 minutter begått lureri når tråkket på Luca Castaignos og uten store debatter hadde tidlig inn hytter. Castaignos fortsatt ga teamet hans håp om å få et punkt i 88 minutter. Etter en horisontal pass dansk forsvarer Bjelland i straffefeltet sto umerket Padt og etter effektiv behandling ryddet ballen til bakerste stolpe. Twente er helt på slutten krevde en straff, men at hun ikke gjorde det, og måtte bite den ubehagelige nederlag.

http://bet-no.com/

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s