Olympique Lyon – Toulouse FC

manciniOlympique Lyon nuoret pelata Toulouse ja mestarillinen käyttö epäröintiä Marseillen ja PSG. Kaksi maalia teki Alexandre Lacazette, päätöksenteon pyöristetty niiden kokonaismäärä nykyinen kausi Ligue 1 tasan bet365 kaksikymmentä ja sai keskimäärin yksi vstřeleného maalia per peli.

Aluksi tavoitteena Stade de Gerland ei odota varttitunnin. Maxime Gonalons voitti pallo, pass Nabil Fekir, joka ulottaa Lacazetta, mikä tietysti oli oikeassa lähietäisyydeltä – 1: 0: nnen Jo 16 minuutin pelin jälkeen voisi valmentaa kiitos luottamuksesta Rachid Ghezzal, mutta sen jälkeen ohitetaan Ali Ahamad, osui puolella net.

Hänen joukkuetoverinsa kuitenkin valitettavaa, että vain kymmenen minuuttia. Sitten hän meni matkalle puolustaja Christophe Jallet, siirtää Corentin Tolissovi bet365 että onnellisuus puristi ilmapallo Lacazettovi. Hän yllätti vierailevat maalivahti oli potkaisi pallon rangaistusalueen rajan ja herätti muut eurooppalaiset seurat – 2: 0th

Vuonna 33 minuuttia voisi vähentää Martin Braithwaite, mutta hänen yrityksensä rajoitteista suuri kalkki ei ollut niin tarkka kuin Lacazettův. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Tanskan hyökkääjä palvelun Toulousen osoitti hieman bet365 tarkempi laukaus, mutta silti se ei riittänyt. Kolme minuuttia vaihdon jälkeen puolin, kukaan ei voi epäillä, että Lyon voittaa tämän ottelun.

Ghezzal odottamattomalla syötöllä kauniisti kiinni opposition pelaaja ja Nabil Fekir löysi itsensä erittäin hyvät. Vaikka Ali Ahamad ilmapallo pääsi vain noin minuutin kuluttua, lenteli verkossa – 3: 0th Toulouse mutta se ei ole pakattu. Kaksi erinomainen tilaisuus kehitetty jälleen Braithwaite, mutta muut tavoitteet kuin jos bet365 hän pelasti kunnes seuraava ottelu.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s