Levante UD – Deportivo La Coruña

Estadi Ciutat de Valencia valtioita taistelemaan kotimaan Levante Deportivo La Coruna. Rinnalla tämä kaksintaistelu kaksi joukkuetta, jotka yrittävät epätoivoisesti päästä pois vaara. On putoaminen alueella seitsemästoista Levante on vain yhden pisteen johtoon, Deportivo La Coruna kuudestoista tekee vain yhden pisteen parempi.

Levante olisi paljon muistaa kun haluaa muistuttaa maku voittaa. Edellisen kerran joukkue Valencia nauttinut kolme pistettä kahdestoista kierroksella, kun se kaikki kukisti kaupungin kilpailija Valencia. Pop Casadesus silti pystyä bet365 vastaamaan Dani Parejo, mutta viisitoista minuuttia ennen loppua veti kaikki pisteet puolella kotiin Luis Morales. Levante mutta epäonnistui jäljitellä tätä menestystä ja sen jälkeen, että koska marraskuun lopussa viime vuonna, kolme pistettä voisi iloita edes kerran.

Levante on hitaasti tulossa mestari kerätä tasapeliä. Viimeisen kymmenen ottelunsa kaikissa kilpailuissa Levante vain pisteen heti keräämään kuusi. Remízovým kuningas pöydän La Liga on edelleen Córdoba, Levante mutta hänellä ei ole paljon. Viimeiset kaksi ottelunsa Levante myös ollut tyytyväinen. Past ensimmäisellä bet 365 kierroksella Espanjan jalkapalloliigan Levante merkitsi paljon raskasta vastustajia, kun he joutuivat taistelemaan Atletico Madrid. Ottelun tulos vastasi oletuksia paperi – kiitos kaksi puheenvuoroa Antoine Griezmann Atletico Madrid voitti kotonaan yli Levante 3: 1. Vieraille korjattiin Nabil El Zhar.

Edes viimeinen virallinen ottelu Levante valmiiksi liian kuuluisa, koska sisällä Copa del Rey pelasi koko Valencian mielenkiintoisia kaksintaisteluun Malaga. Hän onnistui selviytymään ja Juan Pablo Anora Ricardo Horta Málaga varmistaa parempi lähtöasetelma. Levante vastaan ​​Depor muistavat 2012, kun hän kuuli hänen vastustajansa kaksi maalia. Aikaisemmat keskinäinen ottelunsa, mutta ei ole ollut niin bet365 bonus helppoa ja Depor Baby Levante neljä maalia.

La Coruna voi ottaa. Olisiko kertoa sen joukkueet kuten Elche tai Athletic. Molemmat kilpailijat Deportivo voitti yhden maalin erolla. Ja erityisesti, että viimeksi voittanut Depor arvostettua. Kahden tappiot pelaajat Galician joukkue voi jälleen ottaa kolme pistettä, kun ne laukaistaan ​​Ivan Cavaleiro jälkeen kaksikymmentäviisi minuuttia. Ei ihme, että hän oli valmentaja Victor Fernandez ottelun jälkeen innoissaan. “On selvää – jos voitat, olet onnellinen. Teet mitä sinulla on ja tehdä sen hyvin. Mielestäni pelasimme hyvä peli ja uskon, että saamme myös seuraavalla kierroksella,” haluaa valmentaja Fernandez.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s