FC Nantes – FC Metz

Ampujat FC Nantes vastaan ​​Meta Hän ei kertaakaan kolmen napaa. Ja noviisi liiga ammunta tavoitteita myös excel liian, ei ole oikeastaan ​​yllättävää, että kaksintaistelu näiden kahden yksikön päättyi tasapeliin.

Alustava desetiminutovka molempien osapuolten melko varovaisia. Kun mahdollisuus tuli heti Yacineho Bammoua. Ja itse asiassa molemmat olivat lähes identtiset – jälkeen keskukset osoittaa aina hänen päänsä yli. Ensimmäistä kertaa nezužitkoval tarjoavat Alejandro Bedoya, toisen kerran hän ei kuullut bet365 – pelaa tasta palloa täydellisesti jälkeen suora potkia Jordana Veretouta.

Asiakkaat, joka kesti hieman yli puoli tuntia ennen ensimmäistä syöksyä. Yeni N’Gbakoto lähetti keskityksen syöttöä, johon hyppäsi Gaëtan Bussman, mutta otsikko tunnetusti seisoi tiellä maalivahti Remy Riou. Vain neljä minuuttia Florent Malouda osoitti, että on vielä erittäin hyvä jalkapalloilija. Upeasti vapautuu ja lähettänyt rangaistusalueen erittäin vaarallinen pass, jota hän oli jo ollut malleja joukkuetoverinsa Sergei Kryvec. Remy Riou pelannut vähän, mutta lopulta Valkovenäjä hyökkääjä ilmapallo kavallettu.

Minulla oli toisella puoliskolla peli yllättäen enemmän vieraita. Lähellä maalia N’Gbakoto, mutta kotijoukkueen maalivahti oli kentällä ajoissa. Kun 65 minuuttia, kokeilin sitä kaukaa Bedoyan mutta hänen yrityksensä přeplachtil baari. Yhdeksän minuuttia ennen loppua normaali aika suora potkia joukko vierailijoita José Luis Palomino – pelaaja, joka seitsemän vuoden uransa aikuisten ei ole kertaakaan nerozvlnil verkon vastustajan maaliin. Hän ei onnistunut tällä kertaa, mutta edes hän voisi kohta joukkueensa liukua jätti yhtyeen.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s