TSG Hoffenheim – Hamburger SV

Devious vastustaja odottaa Hoffenheim, joka taistelee kuusi eliitti; Sinisheimu on tulossa Hampuri, joille he etsivät elämäänsä. Hänen valmentaja Josef Zinnbauer täytyy yrittää selvittää tapa lopettaa hidas vajoamisesta unibet tummista vesistä druholigových ..

Koska menettely eliittiin vuonna 2008 Hoffenheim vakiinnuttanut asemansa vakaana liiga joukkue, tunnustava loukkaavaa jalkapalloa ja varsin usein taistelevat Euroopassa; Tämän tavoitteen hän ei ole vielä saavutettu, ja valmentaja Markus Gisdol uskovat, että tänä vuonna saattaa muuttua. Vaikka suosikkeja unibet veloitetaan taistelu huippu-Kolmas taulukko toiset.

“Olemme jo pitkään olleet sitä niin hyvin,” kehui Gisdol at ennen ottelua lehdistötilaisuudessa. “Olemme tehneet puolivälierissä Cup, vaikka on kova veto, ja seitsemänneksi Bundesliigan olemme. Kaikki tämä siitä huolimatta, että olemme jälkipuoliskolla kauden toistaiseksi epäonnistuneet ihanteellisesti, ja voit silti olla paljon parempi.”

Kilpailu on kuitenkin vaikeaa – Leverkusen, Schalke ja Mönchengladbach on jo kokemusta Euroopan, Augsburg taas on suuri muoto ja se odottaa unibet edelleen massiivinen Chase Dortmund. Voiko APT sellaisessa yhteiskunnassa todella onnistua, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa loppuun korkeampi (vähintään) kaksi näistä seurat? “Olen paalutti mahtipontinen tavoitteita, mutta olemme menossa loppuvaiheessa kausi jossa saamme viimeisen 10 liigan pelejä. Näissä päättää kaiken”, hän vohvelit Gisdol.

“Kun pelaajat olemme puhuneet siitä paljon. Oma käsitys on, että tällä hetkellä meillä on mahdollisuus luoda hyvä tunnelma klubin ja unibet saavuttaa jotain suurta ja odottamatonta”, sanoi optimistinen valmentaja, jonka osastoilla menettävät tällä hetkellä strateginen kuudenneksi viisi pistettä. Peli on edelleen mahdollista, että etukäteen finaaliin Cupin kaksi joukkuetta Euroopassa myös liigassa; tällaisessa tapauksessa olisi Hoffenheim tarpeeksi säilyttää nykyinen asema. more: uni-suomi.com

Vastaan ​​Hampuri on koti suosikkeja paperia – ainakin niin pitkälle kuin taulukko, koska HSV on jälleen levoton ja yläpuolella luisto vyöhyke on edessä vain unibet kaksi pistettä. Gisdol edelleen erittäin varovaisia. “Olen huolissani siitä, että se on hyvin aggressiivinen ottelu”, sanoi.

Tuon lisäksi samaa mieltä virkaveljensä Zinnbauer että niiden maksut suoraan nimeltä – HSV pelaajat sanotaan olleen voimakkaasti ja aggressiivisesti, ja myös yrittää seurata palloa eteenpäin mahdollisimman nopeasti. “On loogista, että kun me upotetaan taistelu pelastus, me pelata kovaa”, hän sanoi. “Bundesliiga unibet erotuomari, mutta ne ovat hyviä ja osaa järjestyksen palauttamiseksi”, lisäsi valmentaja, joka jää loukkaantunut Lewis Holtbyho ja keskeytetty Nicolai Müller.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s