FC Augsburg – 1. FSV Mainz 05

hitzfeldAugsburg jo ylitetty ennakkomyynti suunnitelmia, vuodeosastoilla Markus Weinzierl mutta lopulta he eivät halua päätyä alle huippukokous – joka tässä tapauksessa tarkoitti ei pätevyys Euroopan Cupin. Etusivu ottelussa Mainz kuuluu luokkaan pelejä, jotka hoitaa Baijerilaisilla tänä vuonna ..

Weinzierl itse mutta unohtaa, mitä pää kausi todella meni – ja vaikka hänen joukkue viime viikonloppuna sankarillinen hukkua Wolfsburg avannut ja valmis hänen ensimmäinen voittaa vuonna 2015 (1: 0), valmentaja arvosti erityisesti sitä, että tällä hetkellä, Augsburg tallennettu. Onko viimeisen kymmenen kierrosta tulos millään tavalla.

“Kaikki ylimääräinen on bonus,” hylkää Weinzierl uskaltautua villi spekulointia. “Se on hyvä tilanne meille. Olemme tietenkin hyvin kunnianhimoinen”, hän myöntää, “mutta jos lopulta päästä Eurooppaan, älä suutu. Kun kausi olin jo tyytyväinen, ja loput ottelut tuskin mitään voi muuttaa.”

On kuitenkin tunnustettava, että kuppi soi tällä hetkellä vaatimaton klubi hyvin realistisia – on edelleen erittäin hyvä mahdollisuus livahtamaan Mestarien liigan, häviten neljäs yhden pisteen, kun taas seitsemäs yli Hoffenheim (ja siksi nepohárovými kannat) on viiden pisteen johtaa. Vastaan ​​Mainz lisäksi voitava hyvin mahdollisesti luottaa Pierre-Emile Hojbjerg; kunto nuori keskikenttäpelaaja käymästä Bayern nopeasti parantuneet.

Augburgská kausi on yksi miellyttävä yllätys tämän vuoden Bundesliigan ja kohteliaisuus tänään kilpailijat ja pyyhkäisi vierailevat valmentaja Martin Schmidt. “Juuri nyt ansaitusti taistelevat ainakin Europa League, mutta voit myös Mestarien liigan”, hän sanoi arvostavasti. “Under Markus Weinzierl edistynyt valtavasti. Niiden vahvuus on aina ollut hyvin aggressiivinen painamalla, mutta nyt oppinut pelata palloa, ja pitää se edessä oman fanit sanella tempo”, hän lisäsi.

Mainz alle Schmidt, joka on äskettäin korvattu peruuttaa Kasper Hjulmand keskittyy nopein mahdollinen pelastus; Vieraileva strategi vielä tiedä onko se pystyy luottaa Christian Clemens, luultavasti kunnossa, mutta se tulee olemaan Jonas Hofmann.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s