Räikkönen on paljastanut uuden yksipaikkainen. Uhkaavat nälkä Lotus ylivoima Red Bull?

Räikkönen viime vuonna, kun hän palasi Formula 1 jälkeen kahden vuoden tauon, iloisesti yllättynyt viimeisessä World Cup ranking kolmannella sijalla.Lotus uskoo, että tämä kausi tulee tehdä toisen askeleen sulkea nykyisen eliitin Formula 1 – talli Nordicbet Red Bull, Ferrari ja McLaren. “Minulla ei ole salattavaa odotuksemme. Jump että teimme vuosina 2011 ja 2012 osoitti, että se on “, sanoi tallipäällikkö Eric Boullier aikana seremoniassa, kun musta-kulta liukui paikkaisia ​​keskellä Englanti joukkueen Enstone valkoinen purje.

 

Lotus tällä kaudella ja jäi auton astui keula tekniikan pomo James Allison mutta visuaalinen samankaltaisuus edelliseen malliin pettää. “Se riippuu siitä, mitä kulman näytät. Jotkut auton tehtiin täydellinen uudelleensuunnittelu, toiset olemme säätää pienintä yksityiskohtaa osalta kokemukset edellisten kausien. Etu-ja takajousitus parantaa aerodynaamisia ominaisuuksia auton etulokasuoja perustuu käsitteeseen, johon Nordicbet olemme toimineet vuodesta 2009.Takasiipi me taas etsivät täydellinen sekoitus optimaalinen downforce ja maksimaalista käyttöä mahdollisuuksia DRS “, sanoi Allison.

 

Auton paljastustilaisuus seremonia Räikkönen tiiminsä kanssa joukkuetoverinsa Romain Grosjean ja molemmat ajajat, oli selvää, että he eivät voi odottaa mennä livenä ensimmäistä kertaa mittaa vahvuus kilpailussa.

 

“Me olemme nälkäisiä. Enstone tietää, mitä se on hankkia otsikot. Se on ollut jonkin aikaa, mutta. Ja me haluaisimme vielä kerran Nordicbet maistanut maku menestystä “, tiivistää koko navetan Boullier odotukset muistutus kahden maailman kädelliset Fernando Alonso Renault värit vuosina 2005 ja 2006.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s